Час роботи: Пн-Чт 10-15
м. Дніпро
Запорізьке шосе 4
(056)378-76-00 (098)158-70-33


м. Запоріжжя
пр.Металургів 21
(098)155-22-00 (0612)32-19-93


Дитячий басейн, сімейний басейн

Якщо ваш малюк любить купатися на пляжі, ви можете принести йому задоволення купатися щодня, встановивши на території ділянки дитячий басейн. Маленькі діти цілком зможуть насолоджуватися водними процедурами в плавальній споруді глибиною не більше 20 сантиметрів. Якщо дітки вже старші, то "жабник" їм буде вже не настільки цікавий. Великий  потрібно буде десь зберігати, коли дитини немає на дачі або коли настануть холоди. Надувний басейн - це конструкція, яка потребує місця зберігання, особливо за великого розміру плавальної споруди. Крім того, дитячий надувний басейн не передбачає очищення води та фільтрації. Зміна води в такому разі стає справжньою проблемою: її потрібно міняти не рідше ніж один раз на три дні. Зручно, якщо існує можливість накрити басейн, тоді вода в ньому буде чистою довше.

Дитячий басейн може мати форму кола, овалу, прямокутника, або навіть бути у формі тварини чи фігурок. Також існують басейни з гіркою. Сучасні дитячі басейни мають два типи дна: надувні та плоскі. Для малечі краще обрати басейн із надувним дном, щоб "пом'якшити" падіння, а дітям старшого віку - з плоским, бо по ньому зручно ходити. Басейн може мати сонцезахисний елемент - козирок або вбудований фонтан, який під'єднується до колонки або водопроводу за допомогою шланга.

Основними запобіжними заходами під час купання є знаходження дорослих поруч із дитиною. Також слід звернути увагу на те, щоб температура води була досить теплою для комфортного купання малюка. Не дозволяйте малюкам купатися під відкритими променями сонця, а також регулярно перевіряйте воду, щоб туди випадково не потрапили комахи або сміття. Щоб малюк не послизнувся, дно басейну необхідно протирати.


Сімейний басейн - чудовий привід весело провести час у себе вдома. Однак щоб басейн був комфортним місцем для проведення часу всіх членів сім'ї, він повинен володіти особливими характеристиками. Хто відмовиться щодня отримувати заряд енергії та задоволення, пірнаючи і плаваючи у власному басейні? Тут уже не йдеться про надувну конструкцію, хоча існують і подібні варіанти. Будівництво сімейного басейну зі змінною глибиною дозволить радіти і дорослим, і дітям. Такі водні комплекси дають можливість покататися з гірки, стрибнути з трампліну, поніжитися під струменями водоспаду.

Сімейний басейн ділиться на дитячу та дорослу зони: у першій глибина становить приблизно один метр, а в другій - понад два метри. У дитячій зоні можна розташувати водну гірку або гриб зі спадаючими вниз струменями. У зоні для дорослих можна організувати "струмінь" зустрічної течії або відсік з повітряно-водним масажем.

Така конструкція басейну зі змінною глибиною може бути виготовлена як із залізобетону, скловолокна, так і з поліпропілену. Якщо проводиться будівництво басейну із залізобетонною чашею, то внутрішню поверхню краще облицьовувати плиткою, мозаїкою або плівкою з ПВХ. Дитяча зона приведе в захват маленьких членів вашої родини, якщо її прикрасити панно у вигляді дельфінчика або черепашки. Басейн можна зводити як у будинку, так і на вулиці, головне, щоб усі атракціони та гірки були безпечними.

Альтернативою стаціонарній конструкції є каркасний басейн для всієї родини, оснащений необхідними аксесуарами. Такий басейн можна використовувати до холодів, а розмістити можна на невеликій ділянці землі. Переваги каркасного басейну: доступна ціна, довговічність і простота монтажу.


Возврат к списку